Συνελήφθησαν οι δράστες άγριου ξυλοδαρμού συνεργείου Τ.V.

Συνελήφθησαν οι δράστες άγριου ξυλοδαρμού συνεργείου Τ.V.

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις βαρύτατες κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης βαριών σωματικών βλαβών αντιμετωπίζουν ένας 33χρονος και ένας 24χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν ως οι δράστες της επίθεσης που δέχθηκαν τα μέλη τηλεοπτικού συνεργείου του σταθμού ANT1 το περασμένο Σάββατο στο Αλσος Περιστερίου.

Ο 33χρονος είναι μηχανικός αυτοκινήτων, ενώ ο 24χρονος είναι γιος και αδελφός αστυνομικών και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής τους εντόπισαν αξιοποιώντας καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων του περιστατικού. Το τηλεοπτικό συνεργείο, αποτελούμενο από δημοσιογράφο και εικονολήπτη, μετέβη στο άλσος Περιστερίου για δημοσιογραφική κάλυψη υπόθεσης ληστείας σε βάρος δύο Πακιστανών, που είχε σημειωθεί την προηγούμενη ημέρα από νεαρούς δράστες. Ενώ αναζητούσαν στοιχεία για το περιστατικό, δέχθηκαν την επίθεση των νεαρών, οι οποίοι τους ζήτησαν να φύγουν από τον χώρο.

Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε και τότε οι δράστες τους επιτέθηκαν με πρωτοφανή βία και τους χτύπησαν πολύ άσχημα.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και από την αστυνομία εξαπολύθηκε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Χθες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή