Νέα προσφυγή συνηγόρων των Πακιστανών

Νέα προσφυγή συνηγόρων των Πακιστανών

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα δικαστική συνέχεια στην υπόθεση απαγωγής Πακιστανών, καθώς χθες πέντε από τους απαχθέντες προσέφυγαν κατά της διάταξης του εισαγγελέα κ. Ν. Δεγαΐτη, με την οποία απηλλάγησαν από την κατηγορία της αρπαγής έξι στελέχη της ΕΥΠ.

Οι πράκτορες, κατά το εισαγγελικό πόρισμα, είχαν ακλόνητο άλλοθι, καθώς προσκόμισαν έγγραφα που αποδείκνυαν ότι τρεις από αυτούς έλειπαν με κανονική άδεια από την υπηρεσία, δύο στο εξωτερικό και ο τελευταίος στα βαφτίσια… του γιου του.

Με την προσφυγή τους, οι συνήγοροι των Πακιστανών κ. Φ. Ραγκούσης και Γ. Γκουντούνας, υποστηρίζουν ότι «δεν είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι μεσούσης της επιχείρησης, η Γ΄ Διεύθυνση της ΕΥΠ, που είναι κατά τεκμήριο η αρμόδια υπηρεσία, αντί να ακυρώσει τις άδειες και να ανακαλέσει τα εκτός έδρας από το εξωτερικό τυχόν ευρισκόμενα στελέχη της, αντίθετα… δίδει κανονική άδεια σε τρία από τα πέντε εναπομείναντα στην Αθήνα στελέχη της, τη στιγμή που λείπουν στο εξωτερικό και στην επαρχία δύο και ένας ασθενεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή