ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή από ένεση γιατρού

Εναν 46χρονο ορθοπεδικό αναζητεί η αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για τις συνθήκες θανάτου της 34χρονης Ευαγγελίας Μπαμπούση, το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν οι διωκτικές αρχές, η γυναίκα, κάτοικος εν ζωή Αιγάλεω και μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, έπασχε από αυχενικό σύνδρομο. Την Τρίτη, λίγο μετά τις 9 μ.μ., επισκέφθηκε το ιατρείο του 46χρονου κοντά στο σπίτι της, καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, ο γιατρός της έκανε ένεση στον αυχένα. H γυναίκα λιποθύμησε και έπεσε σε κώμα.

Ο γιατρός κάλεσε ασθενοφόρο και συνόδευσε την άτυχη 34χρονη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου να την κρατήσουν στη ζωή, η γυναίκα εξέπνευσε. O γιατρός μόλις αντελήφθη την τραγική κατάληξη εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 34χρονη είχε υποστεί συμφορητική πνευμονική πύκνωση και εκτιμάται ότι είτε ο γιατρός της χορήγησε λάθος φάρμακο είτε ότι η ένεση δεν έγινε με σωστό τρόπο και οδήγησε στον θάνατο της ασθενούς. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του γιατρού βρίσκονταν σε εξέλιξη μέχρι αργά χθες.