Νεκρή από ένεση γιατρού

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εναν 46χρονο ορθοπεδικό αναζητεί η αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας για τις συνθήκες θανάτου της 34χρονης Ευαγγελίας Μπαμπούση, το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτουν οι διωκτικές αρχές, η γυναίκα, κάτοικος εν ζωή Αιγάλεω και μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, έπασχε από αυχενικό σύνδρομο. Την Τρίτη, λίγο μετά τις 9 μ.μ., επισκέφθηκε το ιατρείο του 46χρονου κοντά στο σπίτι της, καθώς αισθανόταν ενοχλήσεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, ο γιατρός της έκανε ένεση στον αυχένα. H γυναίκα λιποθύμησε και έπεσε σε κώμα.

Ο γιατρός κάλεσε ασθενοφόρο και συνόδευσε την άτυχη 34χρονη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου να την κρατήσουν στη ζωή, η γυναίκα εξέπνευσε. O γιατρός μόλις αντελήφθη την τραγική κατάληξη εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η 34χρονη είχε υποστεί συμφορητική πνευμονική πύκνωση και εκτιμάται ότι είτε ο γιατρός της χορήγησε λάθος φάρμακο είτε ότι η ένεση δεν έγινε με σωστό τρόπο και οδήγησε στον θάνατο της ασθενούς. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του γιατρού βρίσκονταν σε εξέλιξη μέχρι αργά χθες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή