ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ

Περιείχαν υδράργυρο και κομμάτια γυαλιού

Υδράργυρος και κομμάτια γυαλιού βρέθηκαν σε γιαούρτι με την επωνυμία «Γιαούρτι από πρόβειο γάλα» και με ημερομηνία ανάλωσης 26/5/2006 της εταιρείας ΗΛ. ΒΙ. ΓΑΛ. ΒΑΣ. Καλομοίρης ΑΒΕΕ με έδρα στον Πύργο Ηλείας. Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) υπέβαλε σε εργαστηριακό έλεγχο το συγκεκριμένο προϊόν μετά καταγγελία στο Ινστιτούτο Καταναλωτή (ΙΝΚΑ). Ο εργαστηριακός έλεγχος κατέδειξε την παρουσία υδραργύρου και θραυσμάτων γυαλιού εντός του γιαουρτιού, οπότε ο ΕΦΕΤ ενημέρωσε την εταιρεία παραγωγής, προκειμένου να ανακαλέσει την παρτίδα. Σύμφωνα με την εταιρεία ολόκληρη η παρτίδα έχει ήδη αποσυρθεί.

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΟΡΝΟ

Συνελήφθη πολύτεκνος

Ενας 40χρονος, παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Οι αστυνομικοί έφθασαν σε αυτόν έπειτα από ανάλυση ηλεκτρονικών ιχνών. Στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλος αριθμός από ψηφιακούς δίσκους με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Πολλές φωτογραφίες τράβηξε ο ίδιος από ανήλικες,κυριολεκτικά κοριτσάκια…

«ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ»

Χτύπησαν πάλι

Οι επονομαζόμενοι «ληστές με τη βαριοπούλα» ξαναχτύπησαν χθες, λίγο μετά τις 3 μ.μ. με στόχο το υποκατάστημα της ALPHA BANK στην οδό Πατησίων 339, στα Πατήσια. Οι δύο δράστες έσπασαν με τη βαριοπούλα την πίσω πόρτα της τράπεζας, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΛΕΪ

Στάση εργασίας τη Δευτέρα

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα τρόλεϊ από τις 11π.μ. έως τις 4μ.μ. λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στα ΗΛΠΑΛ. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση όπου θα συζητηθούν προς έγκριση οι προτάσεις της διοίκησης σχετικά με τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

Ειδικό πρόγραμμα στη Ν. Μάκρη

Με τη συμμετοχή 37 μαθητών της Δ΄ και E΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής, πραγματοποιήθηκε το πρώτο μάθημα του προγράμματος «Learn to Sail», που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Μάκρης με τη συνεργασία του τοπικού Ναυτικού Ομίλου (NON MA) που έχει στόχο την προτροπή της νέας γενιάς στην ενασχόληση με κάποιο άθλημα και ειδικότερα την ιστιοπλοΐα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή