Ενα παρεκκλήσι για προσευχές αστυνομικών

Ενα παρεκκλήσι για προσευχές αστυνομικών

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου λειτουργεί από χθες στον 2ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Τα θυρανοίξια του παρεκκλησίου έγιναν στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της σημερινής «Ημέρας της Αστυνομίας» και του προστάτη της, Αγίου Αρτεμίου. Σύσσωμη η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ. παρέστη στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της αστυνομίας. Στον χαιρετισμό του προς τους παρισταμένους, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βύρων Πολύδωρας χαρακτήρισε «θαυμαστή» την πρωτοβουλία για την ίδρυση και λειτουργία του παρεκκλησίου και ζήτησε από τους αστυνομικούς, «όπως ο άγγελος ταράσσει τα ύδατα, να ταράσσουμε τα ύδατα του κοινωνικού τέλματος», διότι «θέλουμε να κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας στην κοινωνική αλληλεγγύη».

Χθες, συνεχίσθηκαν οι επιδείξεις της αστυνομίας στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στο Μενίδι. Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της αστυνομίας» ολοκληρώνονται το απόγευμα με κεντρική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή