Ο «τσαντάκιας» πυροβόλησε το θύμα του

Ο «τσαντάκιας» πυροβόλησε το θύμα του

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρωτοφανούς αγριότητας ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες κυριολεκτικά μέρα μεσημέρι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θύμα των αδίστακτων ληστών έπεσε μια 27χρονη γυναίκα, η οποία λίγο νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει ανάληψη χρημάτων από τραπεζικό υποκατάστημα. Μόλις η γυναίκα βγήκε από την τράπεζα, λίγο μετά τις 11 π. μ., και ενώ προχωρούσε στο πεζοδρόμιο, την πλησίασε μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άγνωστοι. Ο συνοδηγός προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα της και να την αφαιρέσει. Η γυναίκα αντέδρασε, κράτησε την τσάντα και άρχισε να φωνάζει. Τότε, ο δράστης τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον της τρεις φορές. Οι δύο σφαίρες τρύπησαν το παλτό της αλλά δεν τη χτύπησαν, ενώ η τρίτη την τραυμάτισε ελαφρά στην ωμοπλάτη. Η 27χρονη έπεσε στον δρόμο, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας ανέπτυξε ταχύτητα και οι δράστες εξαφανίστηκαν έχοντας πάρει την τσάντα, που περιείχε 2.000 ευρώ. Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο και η νεαρή γυναίκα διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου παρέμεινε για νοσηλεία και εξετάσεις. Οπως διαπιστώθηκε, φέρει και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, πιθανόν από χτύπημα που δέχθηκε με την λαβή του όπλου. Από την αστυνομία έγιναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός των δραστών.

Από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας εκτιμάται ότι οι δράστες παρακολουθούσαν τους πελάτες της τράπεζας και θεώρησαν ότι η γυναίκα είχε κάνει ανάληψη ενός σημαντικού χρηματικού ποσού. Ετσι την επέλεξαν και αποφάσισαν να αρπάξουν την τσάντα της. Συγκλονίζει όμως η έλλειψη δισταγμού από πλευράς τους να ολοκληρώσουν τη ληστεία και η ευκολία με την οποία ο ένας από αυτούς τράβηξε όπλο και πυροβόλησε μόλις είδε ότι η γυναίκα προέβαλε αντίσταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή