ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εργασίες στην κεντρική λωρίδα της λεωφόρου Ποσειδώνος από το ύψος της οδού Ευρυάλης έως την οδό Σάκη Καράγιωργα ξεκινούν σήμερα συνεργεία του ΥΠΕΧΩΔΕ. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2007 και αφορούν στη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Οι εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά από τις 07.30 έως 19.30, πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών και κατά τη διάρκειά τους, θα καταλαμβάνεται -προσωρινά- η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Αθήνα και -αντίστοιχα- προς Γλυφάδα. Οι οδηγοί που θα χρησιμοποιούν για τον επόμενο μήνα την παραλιακή λεωφόρο καλούνται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

ΟΔΗΓΗΘΗΚε ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Θηλυκή συμμορία

Στη φυλακή οδήγησε δύο νεαρές κοπέλες, ηλικίας 21 και 23 ετών η αδυναμία τους για τα ακριβά κοσμήματα. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα διαπιστώθηκε ότι διέρρηξαν 10 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, αφαιρώντας από το εσωτερικό κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ. Οι δύο νεαρές κοπέλες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, τη στιγμή που προσπαθούσαν να παραβιάσουν διαμέρισμα 4ου ορόφου στην ίδια περιοχή.

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Απόπειρα ληστείας

Στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας Καλλιθέας, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 59 σημειώθηκε χθες το απόγευμα απόπειρα ληστείας. Δύο άγνωστοι που φορούσαν στολές εταιρείας σεκιούριτι και προφασιζόμενοι ότι επρόκειτο να ελέγξουν το σύστημα συναγερμού έπεισαν τον υπάλληλο που βρισκόταν στο κατάστημα να τους επιτρέψει την είσοδο στο εσωτερικό. Οταν αυτό συνέβη, οι δράστες τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια επιχείρησαν να αφαιρέσουν τα χρήματα από τα ταμεία. Αυτό δεν κατέστη δύνατο δεδομένου ότι την ώρα που σημειώθηκε το συμβάν τα χρήματα είχαν τοποθετηθεί στο χρηματοκιβώτιο ασφαλείας. Οι δράστες αποχώρησαν αφού πρώτα αφαίρεσαν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

ΟΜΑΔΑ ΕΦΗΒΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

Από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου οι θεραπευτές, οι γονείς και τα μέλη της Μονάδας Εφήβων Αθήνας του ΟΚΑΝΑ, οργανώνουν χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο κτίριο του Συμβουλευτικού Σταθμού «Ατραπός» (Βαρβάκη 9, Γκύζη). Το μπαζάρ θα λειτουργεί από τις 10 π. μ. έως τις 7 μ. μ. και όσοι το επισκεφθούν θα βρουν χειροποίητα αντικείμενα, όπως κεριά, κοσμήματα, στεφάνια και δεντράκια, φωτιστικά, ξύλινα καράβια και διακοσμητικά κάθε λογής, όλα με τη σφραγίδα της προσωπικής δημιουργίας. Οσοι μάλιστα επιθυμούν να μάθουν να φτιάχνουν τα δικά τους κεριά, τις δύο πρώτες ημέρες θα λειτουργήσει σχετικό εργαστήρι. Για δηλώσεις συμμετοχής και άλλες πληροφορίες: 210 64.20.453, 210 64.29.689.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή