Μένεα Πολύδωρα κατά συνδικαλιστών ΕΛ.ΑΣ.

Μένεα Πολύδωρα κατά συνδικαλιστών ΕΛ.ΑΣ.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επίθεση εναντίον των συνδικαλιστών της αστυνομίας εξαπέλυσε χθες ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βύρων Πολύδωρας, με αφορμή την πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει σήμερα στις 5 μ.μ. η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. Οι αστυνομικοί θα συγκεντρωθούν στο Καλλιμάρμαρο και θα πραγματοποιήσουν πορεία στη Βουλή, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Ο κ. Πολύδωρας, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες κατηγόρησε τους συνδικαλιστές για αχαριστία, επανήλθε χθες, δηλώνοντας ότι τα αιτήματά τους «κινούνται στο πλαίσιο του παραλόγου. Διεκδικούν την επίλυση των λελυμένων, προκαλούν την κοινή γνώμη και καταρρακώνουν με τις «κινητοποιήσεις» τους και τις δημόσιες εμφανίσεις τους το κύρος του Σώματος». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα αιτήματα που ικανοποιήθηκαν. Από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές θεωρούν ότι τα αιτήματά τους δεν έχουν ικανοποιηθεί και ζητούν αύξηση του βασικού μισθού κατά 140 ευρώ, ενώ εμμένουν στη διεκδίκηση αναγνώρισης της μάχιμης πενταετίας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3, ο κ. Πολύδωρας δεν έκρυψε την ενόχλησή του και για τις δημόσιες τοποθετήσεις των συνδικαλιστών, τις οποίες προτίθεται να περιορίσει με σχετική εγκύκλιο. «Να υπενθυμίσω ποιος είναι ο κατά νόμον ρόλος των συνδικαλιστών. Δεν είναι ούτε συνδιοίκηση ούτε υπερδιοίκηση της αστυνομίας», είπε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή