ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

Αναμένονται διώξεις εις βάρος 8 αστυνομικών

Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κ. Βασ. Φλωρίδη διαβιβάστηκε η δικογραφία, με την εισαγγελική πρόταση, για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου σπουδαστή Αυγουστίνου Δημητρίου, προκειμένου τις επόμενες ημέρες να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βάρος των εμπλεκόμενων αστυνομικών. Ο εισαγγελέας εφετών κ. Ζαχ. Μουράτης ολοκλήρωσε την προκαταρκτική έρευνα και προτείνει να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βάρος 8 αστυνομικών. Σε βάρος των 7 που εμφανίζονται στο βίντεο να ξυλοκοπούν τον νεαρό έχει προτείνει να ασκηθεί ποινική δίωξη για απρόκλητη σωματική βλάβη και σε βάρος του πρώην διευθυντή Κρατικής Ασφάλειας που παρακολουθεί χωρίς να επεμβαίνει, ποινική δίωξη για συνέργεια σε απρόκλητη σωματική βλάβη.

ΔΙΚΗ ΤΗΣ «17 ΝΟΕΜΒΡΗ»

Αίτημα Γιωτόπουλου

Αίτηση εξαίρεσης κατά των δικαστών του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση της 17Ν υπέβαλε ο πρωτοδίκως καταδικασθείς ως αρχηγός της οργάνωσης Αλέξανδρος Γιωτόπουλος. Αιτία, oι δύο αποφάσεις του δικαστηρίου με τις οποίες δεν του επετράπη να έχει συνηγόρους της επιλογής του. Η αίτησή του θα κριθεί από άλλη σύνθεση του Πενταμελούς Εφετείου.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

Καθησυχάζει η Νομαρχία

Εντός των προδιαγραφών είναι το πόσιμο νερό στα σχολεία του Δήμου Γέρακα και του Δημοτικού Σχολείου Σαρωνίδας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αναλύσεων που πραγματοποίησε η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, σε πιστοποιημένο εργαστήριο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων διαβιβάστηκαν στη Γενική Διεύθυνση Υγείας του υπουργείου Υγείας και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Την προηγούμενη εβδομάδα το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών είχε δημοσιοποιήσει στοιχεία μετρήσεων σύμφωνα, με τα οποία το νερό στις συγκεκριμένες περιοχές εμφάνιζε υψηλή συγκέντρωση νιτρικών και κολοβακτηριδίων.

ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΗΝΥΜΑ

Βοήθεια σε παιδιά

Μήνυμα αγάπης μέσω κινητού τηλεφώνου μπορούν να στείλουν όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στην αποπεράτωση του ξενώνα φιλοξενίας παιδιών με τετραπληγία «Πρόνοια» στην Κυψέλη. Αρκεί η αποστολή του γραπτού μηνύματος SMS «ΑΓΑΠΗ» στον αριθμό 4578. Κατά τη διάρκεια χθεσινής εκδήλωσης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αλληλεγγύη» που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών στο σταθμό της Νεραντζιώτισσας και εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας «Η Αγάπη Κτίζει» παραβρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Χριστόδουλος και ο υπουργός Μεταφορών – Επικοινωνιών κ. Μιχ. Λιάπης.

ΔΩΡΟ ΤΑΞΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Ενα ευρώ επιπλέον

Από σήμερα η μετακίνηση με ταξί θα κοστίζει ένα ευρώ επιπλέον, καθώς τίθεται σε ισχύ το μέτρο του δώρου των Χριστουγέννων. Θα καταβάλλεται έως και τις 7 Ιανουαρίου, έτσι η ελάχιστη διαδρομή θα κοστίζει 3,5 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή