Ο Νιγηριανός δεν ξεγέλασε τον Αραβα

Ο Νιγηριανός δεν ξεγέλασε τον Αραβα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 34χρονος Νιγηριανός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής ως μέλος διεθνούς κυκλώματος που εξαπατά πολίτες, αποστέλλοντας μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τα οποία τους ενημερώνει ότι κέρδισαν μεγάλα χρηματικά ποσά σε λοταρίες. Σύμφωνα με την αστυνομία, συνεργάτης του συλληφθέντος είχε στείλει από την Αγγλία ηλεκτρονικό μήνυμα σε άτομο στη Σαουδική Αραβία, με το οποίο του γνωστοποιούσε ότι είχε κερδίσει 2 εκατομμύρια δολάρια. Του ζητούσε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα 3.705 δολάρια, προκειμένου να εκταμιευθούν τα χρήματα. Το θύμα κατέθεσε τα χρήματα και τότε οι δράστες τού ζήτησαν επιπλέον 5.800 δολάρια, δήθεν για ολοκλήρωση της διαδικασίας εκταμίευσης. Ο Σαουδάραβας υποψιάστηκε την απάτη και ζήτησε να μεταβεί στην Αθήνα και να συναντηθεί με κάποιον εκπρόσωπο της λοταρίας για να του παραδώσει αυτοπροσώπως τα χρήματα.

Μόλις έφθασε στη χώρα μας, ενημέρωσε την αστυνομία και προσημειώθηκαν τα χρήματα. Οταν ο Νιγηριανός επισκέφθηκε το παρ’ ολίγον θύμα στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, συνελήφθη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή