Η βράβευση του ΣΚΑΪ για τη δράση υπέρ του περιβάλλοντος

Η βράβευση του ΣΚΑΪ για τη δράση υπέρ του περιβάλλοντος

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του ΣΚΑΪ κ. Γιάννης Αλαφούζος παραλαμβάνει από τον κ. Γιάννη Γκορτζή, πρόεδρο του Ινστιτούτου για την Επιχειρηματική Ηθική, το βραβείο «Οικόπολις 2007» στην κατηγορία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που απονεμήθηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τον περιβαλλοντικό προσανατολισμό στο τηλεοπτικό πρόγραμμά του. Βραβείο απονεμήθηκε και στον δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ 100,3, Γιώργο Κεραμιτζόγλου για το δημοσιογραφικό έργο στον τομέα του περιβάλλοντος, ο οποίος κάλυψε την πρόσφατη εκστρατεία του ΣΚΑΪ για τον καθαρισμό του Κηφισού.

Στην τρίτη τους χρονιά, τα βραβεία «Οικόπολις 2007» του οργανισμού Ecocity απονεμήθηκαν προχθές στο Κέντρο «Γαία» του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή. Εφέτος επίτιμη πρόεδρός τους ήταν η κ. Νίκη Γουλανδρή. Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης ήταν ο κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής.

Μεταξύ άλλων, βραβεύθηκαν το περιοδικό Κρητικό Πανόραμα, η πατρινή ιστοσελίδα oiko-logos. gr, το περιοδικό Ecotech, οι δήμοι Αιγάλεω, Ελευσίνας, Πτολεμαΐδας, οι ΗΣΑΠ και το Αττικό Μετρό. Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στον καθηγητή Νικόλαο Μάργαρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή