Σε μπάλες ποδοσφαίρου έκρυψαν ηρωίνη

Σε μπάλες ποδοσφαίρου έκρυψαν ηρωίνη

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε ένα φαινομενικά «αθώο» δέμα, αποτελούμενο από μπάλες ποδοσφαίρου είχαν κρύψει περίπου μισό κιλό ηρωίνη δύο Πακιστανοί υπήκοοι που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Μέσω Φρανκφούρτης

Το δέμα είχε ξεκινήσει το δρομολόγιό του από το Πακιστάν και κατέληξε στην Αθήνα μέσω του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης. Και όταν οι δύο νεαροί, ηλικίας 25 και 26 ετών, εμφανίστηκαν στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ Κολωνού για να το παραλάβουν συνελήφθησαν από τους Αστυνομικούς, που όπως αποδείχτηκε είχαν πληροφορίες για το πραγματικό περιεχόμενό του. Εντοπίστηκαν συνολικά 15 μπάλες μέσα στις οποίες υπήρχε ηρωίνη συνολικής ποσότητας 455 γραμμαρίων. Καθεμιά από αυτές περιείχε συσκευασία με περίπου 30 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας. Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η ηρωίνη είχε τοποθετηθεί στις μπάλες στο στάδιο της κατασκευής τους. Πριν δηλαδή ολοκληρωθεί η συρραφή τους, ο αποστολέας είχε βάλει στο εσωτερικό τους τη ναρκωτική ουσία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Δίωξης που εξιχνίασαν την υπόθεση είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται παρόμοιος τρόπος εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα. Οι δύο συλληφθέντες επρόκειτο να διαθέσουν την ηρωίνη σε στέκια τοξικομανών της Αθήνας. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή