ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ 18/9 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/9

Εγγραφές επιτυχόντων σε ΑΕΙ και σε ΤΕΙ

Μετά τις εκλογές, ώρα για εγγραφές. Με τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανά χείρας θα πρέπει να προσέλθουν από την Τρίτη 18/9 μέχρι και την Παρασκευή 28/9 στις γραμματείες των σχολών οι επιτυχόντες στα Πανεπιστήμια, τα ΤΕΙ, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Οι εισαχθέντες στο β΄ εξάμηνο των ΤΕΙ μπορούν να εγγραφούν είτε τώρα, είτε κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2008, αν όμως ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για μετεγγραφή, θα πρέπει να προσέλθουν εντός των προαναφερθεισών ημερομηνιών.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Θα μείνει ανάπηρος

Τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να βγει από την εντατική ο νεαρός αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά, όταν -εν ώρα υπηρεσίας- δέχτηκε επίθεση από αγνώστους κατά τη διάρκεια συναυλίας τον περασμένο Ιούλιο στο Ελληνικό. Σύμφωνα με χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν, προγραμματίζεται η νοσηλεία του σε κέντρο αποκατάστασης στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, καθώς η νευρολογική βλάβη του παραμένει σοβαρή με αποτέλεσμα την πρόκληση σημαντικής νευρολογικής και κινητικής αναπηρίας.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ

Στο εδώλιο ο Βρακατσέλης

Παραπέμπεται σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο Δημήτρης Βρακατσέλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Βαρθολομαίου στις 9.2.2007, έξω από το διαμέρισμα της συζύγου του Θωμαΐδος Βρακατσέλη, στου Ζωγράφου. Το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως Μαρίας Γκανέ και έκρινε ότι ο Δημήτρης Βρακατσέλης θα πρέπει να δικασθεί για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που τέλεσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Περαιτέρω, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών δέχθηκε ότι ο θάνατος του διοικητή του ΙΚΑ επήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες προκλήθηκαν από χτυπήματα που κατάφερε ο δράστης.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

Ωμή δολοφονία τριών Αλβανών

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, πιθανότατα για υποθέσεις ναρκωτικών, αποδίδει η Αστυνομία την τριπλή δολοφονία με θύματα Αλβανούς που αποκαλύφθηκε χθες τα ξημερώματα στον Κολωνό. Οι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 25 έως 30 ετών βρέθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα της οδού Βορείου Ηπείρου και όπως διαπιστώθηκε είχαν πυροβοληθεί με πιστόλι διαμετρήματος 7,65 mm. Οι δύο εκ των τριών είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστείες, ενώ εντός του διαμερίσματος βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή