Ευχές – δεσμεύσεις από πολιτικούς

Ευχές – δεσμεύσεις από πολιτικούς

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Με χαρά να ζήσουν το ταξίδι στη γνώση», ευχήθηκαν στους μαθητές η υπουργός Παιδείας και οι αρχηγοί των κομμάτων χθες, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Συγκεκριμένα, είπαν:

– «Η σχολική ζωή είναι όπως είπε και ο Καβάφης. Ενα μακρύ ταξίδι, μια περιπέτεια. Αυτή την περιπέτεια θα την περάσετε μαζί με τους γονείς και τους δασκάλους» είπε η υπουργός Παιδείας κ. Μαριέττα Γιαννάκου που μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνη επισκέφθηκαν το 13ο δημοτικό στο Μετς, όπου έχει εγκατασταθεί σύστημα ανακύκλωσης υλικών, και μίλησαν για την ανάγκη ευαισθητοποίησης στην προστασία του περιβάλλοντος.

– «Η Πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα και να δίνει σιγουριά και ελπίδα στα παιδιά» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου, που παραβρέθηκε στον αγιασμό του 12ου και 16ου δημοτικού στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

-«Οι εκπαιδευτικοί δεν πρέπει να γίνουν βίδα στο σύστημα», ανέφερε η γ.γ. του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα, η οποία επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα Γκράβας.

– «Θα αγωνιστούμε να αυξηθούν οι δαπάνες για την παιδεία στο 5%», δεσμεύτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ. Α. Αλαβάνος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή