Οταν η ζωή υπογράφει το απίστευτο

Οταν η ζωή υπογράφει το απίστευτο

2' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η ιστορία μιας τραγωδίας με πρωταγωνιστές δυο νέους ανθρώπους, ιστορίας από αυτές που η ζωή ξέρει να υπογράφει με την απρόβλεπτη φαντασία ενός σκηνοθέτη θρίλερ, ξετυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η ιστορία με κυρίαρχα συστατικά το πάθος, το μίσος και το απρόβλεπτο, που ξεκίνησε με καβγά και κατέληξε σε έγκλημα εκδίκησης φαίνεται πως κρύβει ο, φαινομενικά, αιφνίδιος θάνατος 26χρονου που κατέρρευσε μέσα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ενώπιον γιατρών και νοσηλευτών.

Ο νεαρός έπεσε στο δάπεδο νεκρός έξω από το θάλαμο αξονικής τομογραφίας λίγο πριν ενημερωθεί για την υγεία της πρώην συζύγου του, που νοσηλεύεται με σοβαρό τραυματισμό, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους έξω από καφετέρια της Επταλόφου Θεσσαλονίκης.

Ο ξαφνικός θάνατος κινητοποίησε γιατρούς και νοσηλευτές. Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις από το αιφνίδιο περιστατικό ήταν ότι η καρδιά του νεαρού δεν άντεξε από τη συναισθηματική φόρτιση και την αγωνία που είχε για την πρώην σύζυγό του.

Αποδείχθηκε όμως ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, με τους συγγενείς του να καταθέτουν λίγο αργότερα μηνυτήρια αναφορά κατά συγκεκριμένων ατόμων από το συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας που φαίνεται πως τον εκδικήθηκαν για τον τραυματισμό της…

Ο ιατροδικαστής

Το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης «ανθρωποκτονίας» άρχισε να ξετυλίγει ο ιατροδικαστής στη νεκροψία-νεκροτομή όταν τα ευρήματα έδειξαν ότι ο θάνατος του νεαρού άντρα οφείλεται σε «εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία που προκλήθηκε από ένα χτύπημα στην αριστερή κροταφική χώρα».

Η αρχή

Η απίστευτη τραγωδία ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από έναν συνηθισμένο ερωτικό καβγά που είχε ο 26χρονος με την εν διαστάσει, εδώ και ένα χρόνο, σύζυγό του. Σύντομα η σύγκρουση έλαβε απρόβλεπτες διαστάσεις. Οι διαφωνίες τούτη τη φορά δεν περιορίστηκαν σε φωνές και διαπληκτισμούς. Συνεχίστηκαν σε καφετέρια της Επταλόφου όπου κατέφυγε ο 26χρονος. Εκεί τον ακολούθησε η πρώην σύζυγός του. Εισέβαλε στην καφετέρια και παρουσία θαμώνων τον προκάλεσε φωνάζοντας. Ο νεαρός ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της έσυρε την κοπέλα έξω από την καφετέρια. Εκεί φέρεται ότι εκνευρισμένος την ξυλοκόπησε.

«Με το πρώτο χαστούκι έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος», υποστήριξε εκείνος. Κατά την πτώση της η 23χρονη χτύπησε στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις της. Αμέσως διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Εκεί έσπευσε λίγο αργότερα ο 26χρονος για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της. Δεν πρόλαβε όμως. Μόλις έφθασε στο θάλαμο κι ενώ οι γιατροί εξέταζαν την 23χρονη στον αξονικό τομογράφο, εκείνος κατέρρευσε. Οι γιατροί ζήτησαν αμέσως ιατροδικαστική εξέταση όπου διαπιστώθηκε η εσωτερική εγκεφαλική αιμορραγία που προκάλεσε το θάνατό του. Οι συγγενείς του ισχυρίζονται ότι ο νεαρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού λίγο πριν από την επίσκεψή του στο νοσοκομείο. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς τους.

Ηταν παντρεμένοι δυο χρόνια αλλά εδώ ένα χρόνο βρίσκονταν σε διάσταση. Ενα παιδί ηλικίας ενός έτους έδενε τη ζωή τους, ωστόσο οι συχνοί καβγάδες έδειχναν ότι τους χώριζαν πολλά. Ενας από αυτούς έγινε η αφορμή για την τραγωδία.

Μηνυτήρια αναφορά συγγενών

Τους δράστες που προκάλεσαν το μοιραίο χτύπημα στον 26χρονο αναζητεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης η οποία εδώ και μια εβδομάδα διενεργεί προανάκριση ενώ μηνυτήρια αναφορά για το θάνατο του νεαρού κατέθεσαν προχθές στο τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας οι συγγενείς του νεαρού. Στη μηνυτήρια αναφορά στρέφονται κατά συγκεκριμένων ατόμων που όπως υποστηρίζουν ξυλοκόπησαν άγρια τον άτυχο 26χρονο. Επικαλούνται μάλιστα μαρτυρίες ατόμων που φέρεται ότι είδαν τους δράστες της κακοποίησης. Οι συγγενείς ισχυρίζονται μάλιστα ότι ο νεαρός πιθανότατα ξυλοκοπήθηκε στο νοσοκομείο από συγγενικά πρόσωπα της κοπέλας που ήθελαν να τον εκδικηθούν για τον τραυματισμό της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή