Συμπλοκή φοιτητών για τα τραπεζάκια

Συμπλοκή φοιτητών για τα τραπεζάκια

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχισαν οι εγγραφές των φοιτητών και σπουδαστών για το νέο ακαδημαϊκό έτος (λήγουν την Παρασκευή 28/9), άρχισε και η μάχη των φοιτητικών παρατάξεων για τα σημεία – «φιλέτα» στους ελεύθερους χώρους των ιδρυμάτων.

Στόχος όλων να στήσουν τα τραπεζάκια τους και να βάλουν τις αφίσες τους στις πιο περίοπτες θέσεις. Μάλιστα, χθες στη Θεσσαλονίκη, ο καβγάς για τις θέσεις των αφισών κατέληξε σε συμπλοκή κατά την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά δύο φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

«Το περιστατικό αποτελεί προσπάθεια της ΔΑΠ να περιορίσει την ελευθερία έκφρασης των πολιτικών πεποιθήσεών μας», ανέφερε ο γραμματέας ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής ΑΠΘ, Δημήτρης Πιτερός. Τις καταγγελίες των μελών της ΠΑΣΠ αντέκρουσε ο υπεύθυνος ΔΑΠ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Χατζηγεωργίου, υποστηρίζοντας ότι «στην πραγματικότητα δεν υπήρξε τίποτα περισσότερο από μια διαφωνία και ανταλλαγή φραστικών πυρών, οπότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να παρευρίσκεται οποιοσδήποτε άλλος εκτός απ’ τα μέλη της ΔΑΠ Πολυτεχνικής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή