Οι χάκερς χτύπησαν… το evenizelos.gr

Οι χάκερς χτύπησαν… το evenizelos.gr

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση από… χάκερ δέχθηκε η προσωπική ιστοσελίδα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Αυτό κατήγγειλε ο ίδιος με νέα καταχώριση στο πολιτικό blog που διατηρεί (στο οποίο ο καταιγισμός μηνυμάτων συνεχίζεται – τα 600 πλησίαζαν χθες το βράδυ), απαντώντας έτσι σε όσους θεώρησαν ότι το «προσωρινά κλειστόν» του site του σχετιζόταν με τις τελευταίες εξελίξεις. Ο κ. Βενιζέλος ωστόσο δεν διευκρινίζει πότε ακριβώς έγινε η επίθεση των χάκερ («τις προηγούμενες ημέρες», γράφει).

Στο νέο του post πάντως απαντά και στις κατηγορίες πολλών εκ των επισκεπτών του «πολιτικού του ημερολογίου» ότι γίνεται έλεγχος και «ξεδιάλεγμα» των σχολίων. Οπως αναφέρουν, όταν προσπάθησαν να καταχωρίσουν τη δική τους απάντηση εμφανίστηκε στην οθόνη τους το μήνυμα: «Το σχόλιό σας έχει αποθηκευτεί και θα είναι ορατό μετά την έγκριση του ιδιοκτήτη του ιστολογίου». «Φίλτρο στα comments; ΟΚ, φίλτρο και στις ψήφους!», σημειώνει χαρακτηριστικά ένας Ανώνυμος.

«Ολοι οι bloggers που συνηθίζουν να επισκέπτονται το «πολιτικό μου ημερολόγιο»», γράφει ο κ. Βενιζέλος, «γνωρίζουν ότι μετά από συμφωνία που κάναμε μεταξύ μας και μετά από αρκετό καιρό ελεύθερης λειτουργίας εφαρμόζεται comment moderation (σ.σ. διαχείριση σχολίων), όπως μου είχε προταθεί από πολλούς από εσάς για να διευκολύνεται ο ουσιαστικός πολιτικός διάλογος.

Ζητώ την κατανόησή σας για το γεγονός ότι, για λόγους που όλοι καταλαβαίνετε, ο χρόνος μου δεν μου επιτρέπει αυτό το διάστημα να επικοινωνώ μαζί σας όσο τακτικά θα ήθελα. Ευχαριστώ για την πληθώρα των μηνυμάτων σας. Ευχαριστώ για τα μηνύματα στήριξης, τις κριτικές και τις υποδείξεις. Λαμβάνω φυσικά υπόψη μου και τα αρνητικά σχόλια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή