Καταθέτει σήμερα η Θωμαΐς Βρακατσέλη

Καταθέτει σήμερα η Θωμαΐς Βρακατσέλη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθοριστική αναμένεται η σημερινή ακροαματική διαδικασία στη δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας του διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Βαρθολομαίου, τον Φεβρουάριο του 2007, καθώς ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αναμένεται να καταθέσει η Θωμαΐς Βρακατσέλη, εν διαστάσει πλέον σύζυγος του κατηγορούμενου Δημήτρη Βρακατσέλη. Η συναισθηματική φόρτιση στη δικαστική αίθουσα από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας είναι εξαιρετικά έντονη, ενώ η κατάσταση κορυφώθηκε την περασμένη Τετάρτη· αιτία, οι καταθέσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας στου Ζωγράφου, όπου βρέθηκε νεκρός ο Γ. Βαρθολομαίος. Παρά το γεγονός ότι καταθέτοντας προανακριτικά οι ένοικοι είχαν υποστηρίξει ότι είχαν ακούσει φωνές και ποδοβολητό, εντούτοις είχαν επισημάνει ότι δεν βγήκαν έξω για να δουν τι συνέβη. Κάποιοι εξ αυτών δε, ενώπιον των δικαστών, ανασκεύασαν τα όσα είχαν αρχικά καταθέσει υποστηρίζοντας ότι δεν άκουσαν τίποτα. Οι εν λόγω τοποθετήσεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της προέδρου, η οποία επέμεινε ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο ζήτημα. «Μα, καλά τι είναι αυτά τα πράγματα; Ενας άνθρωπος βρίσκεται νεκρός στις σκάλες και κανείς δεν βγαίνει για να τον βοηθήσει, να δει τι έχει συμβεί;» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ενώπιον των δικαστών κατέθεσαν επίσης οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ, ένας τραυματιοφορέας, η νοσηλεύτρια που διαπίστωσε τον θάνατο του θύματος και η ιδιαιτέρα γραμματέας του Ι. Βαρθολομαίου, η οποία αναφερόμενη στην Θωμαΐδα Βρακατσέλη υποστήριξε ότι ήταν ήταν εξαιρετικά καλή και ευσυνείδητη υπάλληλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή