Οπλα, εκρηκτικά και ηρωίνη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκρηκτικά και όπλα βρέθηκαν στην κατοχή 30χρονου Αλβανού, ο οποίος συνελήφθη στη Ν. Σμύρνη το βράδυ του Σαββάτου. Ο δράστης θεωρείται μέλος κυκλώματος διακίνησης ηρωίνης. Ερώτημα, ωστόσο, παραμένει η προέλευση του οπλισμού καθώς και η χρήση του. Στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα καλάσνικοφ ένα MP5, φυσίγγια καθώς και συνολική ποσότητα εκρηκτικών μεγαλύτερη των 4,5 κιλών. Σε ό,τι αφορά το MP5, όπλο που χρησιμοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. και έχει καταγραφεί σε επιθέσεις του «Επαναστατικού Αγώνα», πηγές από την Ασφάλεια διευκρίνισαν χθες ότι δεν έχει κλαπεί από την αστυνομία, είναι πιθανότατα γερμανικής κατασκευής και επρόκειτο να διατεθεί στην «αγορά» διαμέσου των κυκλωμάτων λαθρεμπόρων όπλων. Προς πώληση πιθανολογείται ότι ήταν και τα εκρηκτικά, τύπου «Charge Demolition Μ112».

Το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, ακόμη, εξάρθρωσε στο Περιστέρι κύκλωμα που διακινούσε περισσότερα από 50 κιλά ηρωίνη το μήνα! Συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα και κατασχέθηκε εξοπλισμός νόθευσης ναρκωτικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή