Στις φυλακές το αρχηγείο των απαγωγέων

Στις φυλακές το αρχηγείο των απαγωγέων

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα από τη δικογραφία των 1.500 σελίδων που έδωσαν χθες στη δημοσιότητα οι συνήγοροι των κατηγορουμένων για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ξεδιπλώνεται όλη η εγκληματική δράση του «συνδικάτου του εγκλήματος» που καθοδηγείτο μέσα από τις φυλακές. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται οι απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών του φερομένου ως εγκεφάλου της απαγωγής του εφοπλιστή, έγκλειστου στις φυλακές Τρικάλων, Παναγιώτη Βλαστού με εννέα συγκατηγορουμένους του, καταγεγραμμένες από την αστυνομία σε 96 ψηφιακούς δίσκους..

Αύριο και μεθαύριο, αναμένεται να απολογηθούν συνολικά 10 από τα 16 άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Ενας από τους κατηγορούμενους διαφεύγει τη σύλληψη, ενώ πέντε εκτίουν ποινές φυλάκισης για άλλα αδικήματα.

Στο μεταξύ, γενετικό αποτύπωμα (υπολείμματα ιδρώτα) δύο εκ των κατηγορουμένων, των Απόστολου Πετράκη και Χαράλαμπου Μουστάκα, σε ρούχα του απαχθέντος εφοπλιστή αλλά και στον φάκελο με ηχογραφημένο μήνυμα του 74χρονου που έλαβε η οικογένειά του, ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας. Ερευνώνται αποτυπώματα λοιπών κατηγορουμένων στο σπίτι του «διαπραγματευτή» με την κρητική προφορά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή