Συνελήφθη πρώην καλαθοσφαιριστής

Συνελήφθη πρώην καλαθοσφαιριστής

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Αρη Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Μισούνοφ συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με όπλα, αντιαρματικούς εκτοξευτές (!), πλαστά δελτία ταυτότητας και άλλα έγγραφα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης -οι οποίοι μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαν ανακοινώσει το παραμικρό- συνέλαβαν, σύμφωνα με πληροφορίες, άλλα τρία άτομα, έναν 50χρονο λογιστή, έναν 29χρονο ομογενή και μια γυναίκα ηλικίας 25 ετών ουκρανικής καταγωγής και θεωρούν ότι πρόκειται για κύκλωμα.

Ο Μισούνοφ, που έχει απασχολήσει και το 2004 τις διωκτικές αρχές για άλλες αξιόποινες πράξεις, φέρεται να είχε στην κατοχή του δύο εκτοξευτές ρουκετών RPG-7, ένα πιστόλι και ένα περίστροφο, ένα πιστόλι αερίου και μεγάλο αριθμό πλαστών εγγράφων δημοσίων υπηρεσιών, σφραγίδες, καθώς και πλαστές ταυτότητες.

Για την ύπαρξη των όπλων έχει ενημερωθεί και το κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Τα μέλη του κυκλώματος φέρονται να σχετίζονται με λαθρεμπόριο όπλων, ενώ για τα πλαστά έγγραφα ερευνάται αν χρησιμοποιήθηκαν για λήψεις δανείων από τράπεζες με πλαστά στοιχεία ή αν σχετίζονται με νομιμοποιήσεις κλεμμένων οχημάτων.

Ο Μιχαήλ Μισούνοφ είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2004 για κατασκευή και χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών και είχε κατηγορηθεί τότε ως μέλος διεθνούς κυκλώματος που έκλεβε προσωπικά στοιχεία πελατών από ξενοδοχείο των Σκοπίων και με κάρτες-κλώνους πραγματοποιούσε μεγάλες αγορές και αναλήψεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή