Ομηρος στα χέρια ληστή μια 30χρονη

Ομηρος στα χέρια ληστή μια 30χρονη

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Το πιο εφιαλτικό μισάωρο της ζωής της έζησε χθες το πρωί μια 30χρονη γυναίκα όταν βρέθηκε όμηρος στα χέρια ενός αδίστακτου ληστή τραπέζης. Ο δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει μετά από τη ληστεία του υποκαταστήματος της Τράπεζας Κύπρου στην οδό Μοναστηρίου εισέβαλε στο πίσω κάθισμα του ΙΧ της και με την απειλή του όπλου που κρατούσε την ανάγκασε να τον μεταφέρει μακριά από τους διώκτες του.

Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα ο ληστής υποδείκνυε στη γυναίκα, χτυπώντας την στην πλάτη πού να στρίψει και ποια διαδρομή να ακολουθήσει μέχρι να φτάσουν σε δρόμο της Πολίχνης όπου εγκατέλειψε την ίδια και το αυτοκίνητο και επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο ατόμου που είχε ειδοποιήσει να τον περιμένει. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο άνθρωπος που αναστάτωσε τις διωκτικές αρχές είναι ηλικίας 35-40 ετών, σεσημασμένος. Από τα στοιχεία που διαθέτουν οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα επιτευχθεί σύντομα ο εντοπισμός του. Ο δράστης με πιστόλι και ακάλυπτο το πρόσωπό του λίγο πριν από τις 9 π.μ. απείλησε τον φύλακα, εισέβαλε στο υποκατάστημα και ανάγκασε τον ταμία να του παραδώσει τα χρήματα. Με δίκυκλο που είχε σταθμεύσει κοντά προσπάθησε να απομακρυνθεί. Οι φωνές των τραπεζικών πίσω του τον έκαναν να το εγκαταλείψει. Επιχείρησε να αρπάξει το αυτοκίνητο 60χρονου που στάθμευε. Ο τελευταίος αντέδρασε, πάλεψε μαζί του και κατόρθωσε να απομακρυνθεί. Τρέχοντας ο ληστής βρήκε στο δρόμο του την 30χρονη που κατευθυνόταν προς το κατάστημά της στην Επτάλοφο και την ανάγκασε να τον απομακρύνει από τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν με περιπολικά και μοτοσικλέτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή