Στον εισαγγελέα μέλη κυκλώματος

Στον εισαγγελέα μέλη κυκλώματος

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυο άτομα που φέρονται να συμμετέχουν σε ένα από τα δύο γνωστά κυκλώματα της νύχτας -οι αρχηγοί τους βρίσκονται φυλακισμένοι- συνέλαβαν χθες αστυνομικοί στην περιοχή της Κηφισιάς. Η σύλληψη έγινε μετά τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας φυσιγγίων σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής. Το σημείο τέθηκε υπό παρακολούθηση και οι δύο άντρες συνελήφθησαν την ώρα που αφαιρούσαν τα πυρομαχικά από την κρυψώνα. Πρόκειται για έναν 29χρονο, πρώην μέλος ειδικών δυνάμεων του στρατού, και έναν 31χρονο ο οποίος εργάζεται στον ιππόδρομο. Αμφότεροι ήταν γνωστοί στις αρχές.

Επειτα από έρευνες στις οικίες τους εντοπίστηκε και κατασχέθηκε εξοπλισμός που σχετίζεται εμφανώς με τον πόλεμο της νύχτας. Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για υλικά κατασκευής βομβών, καραμπίνες, πιστόλια, πυρομαχικά, κάλυκες, ηλ. εκκενωτές, αλεξίσφαιρο γιλέκο, βαλίστρες, ασύρματος κ. ά. Τα κατασχεμένα μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ. για περαιτέρω έρευνες, ενώ αστυνομικοί, μιλώντας στην «Κ», εκτίμησαν ότι χρήσιμες πληροφορίες αναμένεται να προκύψουν από τους χρησιμοποιημένους κάλυκες, καθώς δεν αποκλείεται να ταυτοποιηθούν με παλιότερες υποθέσεις που δεν έχουν διαλευκανθεί ακόμα. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία «ανά χείρας», οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή