Συνελήφθη χθες Αλβανός δραπέτης

Συνελήφθη χθες Αλβανός δραπέτης

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών και σε μικρή απόσταση από το σημείο που τους είχε ξεφύγει προχθές, οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν χθες το απόγευμα έναν 43χρονο Αλβανό δραπέτη.

Ο 43χρονος είχε ανοίξει πυρ μέσα στον πλήθος όταν αστυνομικοί κοντά στο πάρκο Φωκά της νέας παραλίας της Θεσσαλονίκης τον είχαν σταματήσει σε έναν τυπικό αστυνομικό έλεγχο.

Ο ένοπλος κατάφερε να απομακρυνθεί τρέχοντας και ακολούθησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία πήραν μέρος περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας «Ζ» σε μια προσπάθεια να τον εγκλωβίσουν. Η αστυνομική καταδίωξη εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια περαστικών και κατοίκων της περιοχής, ενώ ο 43χρονος πυροβόλησε στους αστυνομικούς που ανταπέδωσαν τα πυρά.

Αργά προχθές το βράδυ, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 43χρονος που είχε δραπετεύσει από αστυνομικό τμήμα της Αθήνας κατόρθωσε να διαφύγει από μπλόκο που είχε στηθεί στη γύρω περιοχή.

Η έρευνα που ακολούθησε τις πρωινές ώρες απέδωσε καρπούς και ο επικίνδυνος κακοποιός εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη χθες το απόγευμα στην περιοχή του Φαλήρου Θεσσαλονίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή