«Τα βιβλία στην ώρα τους»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελάχιστες είναι οι ελλείψεις βιβλίων στα σχολεία της χώρας και αυτές οφείλονται σε καθυστέρηση στη μεταφορά των πακέτων και όχι σε χρονοτριβή κατά τη διάρκεια της εκτύπωσής τους. Αυτό ανέφερε χθες ο υπουργός Παιδείας κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ). «Τα πάντα είναι καθ’ οδόν αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Είναι ελάχιστες -και σε λίγες περιοχές- αυτές οι ελλείψεις και σχετίζονται κυρίως με τη μεταφορά. Ολες οι συνδικαλιστικές παρατάξεις του ΟΕΔΒ, που πρόσκεινται σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, μας διαβεβαίωσαν ότι όλα πήγαν καλά και τα πάντα έφυγαν στην ώρα τους», ανέφερε αντικρούοντας τις καταγγελίες των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών για ελλείψεις σε βιβλία, που φτάνουν έως και το 60% στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ), σύμφωνα με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΟΛΜΕ. «Οι εργαζόμενοι δούλεψαν με όλες

τις δυνάμεις προκειμένου

να είναι στην ώρα τους τα βιβλία, ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη επάρκεια και να κυλήσει ομαλά η σχολική χρονιά», συμπλήρωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή