ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟΥ

Στο επαγγελματικό περιβάλλον αναζητούν τους τρεις δράστες

Οι αρχές αναζητούν στο επαγγελματικό περιβάλλον του προέδρου της Βαρβακείου Αγοράς κ. Κλεάνθη Τσιρώνη τους δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στη μονοκατοικία όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά του, στη Βούλα. Κι αυτό διότι, όπως εξηγούν οι αξιωματικοί του τμήματος Ασφαλείας Βούλας, οι τρεις διαρρήκτες, Αλβανοί σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, γνώριζαν ότι ο κ. Τσιρώνης απουσίαζε σε επαγγελματικό ταξίδι. Οι δράστες έδεσαν τη σύζυγο και ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου την κόρη του κ. Τσιρώνη. Στη συνέχεια αφαίρεσαν 3.000 ευρώ, χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα και διέφυγαν.

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΧΙΟΥ

Ελεύθερος ο 31χρονος Τούρκος

Ελεύθερος αφέθηκε έπειτα από σχεδόν 24ωρη κράτηση και ανάκριση, 31χρονος Τούρκος, ο οποίος εντοπίσθηκε να βιντεοσκοπεί την πύλη του Διοικητηρίου Ταξιαρχίας στη Χίου. Ο συλληφθείς έγινε αντιληπτός από στρατονόμο λίγο μετά τις 9 π.μ. της Κυριακής να χρησιμοποιεί βιντεοκάμερα έξω από το στρατόπεδο και συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού. Στη διάρκεια της ανάκρισης, αλλά και από την εξέταση του υλικού που είχε βιντεοσκοπήσει, δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία. Το υπόλοιπο υλικό της κάμερας που εξετάστηκε, αποδείχθηκε ότι αφορούσε καθαρά τουριστικές λήψεις από νησιά των Κυκλάδων, στα οποία είχε πραγματοποιήσει κρουαζιέρα.

ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Στον εισαγγελέα οι δουλέμποροι

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν χθες τα μέλη κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών που συνελήφθησαν από το τμήμα Ασφάλειας Νίκαιας. Πρόκειται για έναν 23χρονο Αφγανό και οκτώ Πακιστανούς, ηλικίας 18 έως 44 ετών. Κατηγορούνται ότι παρελάμβαναν λαθρομετανάστες από τις ακτές της Εύβοιας όπου έφταναν με πλωτά μέσα από την Τουρκία και τους μετέφεραν σε σπίτι στη Νίκαια. Εκεί, τους ξυλοκοπούσαν για να αναγκάσουν τους συγγενείς τους να καταβάλουν 4.000 ευρώ για τον καθένα προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΡΗ

Συλλήψεις «οπαδών»

Δεκατρία άτομα, μεταξύ των οποίων οκτώ ανήλικοι, συνελήφθησαν πριν και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ του ΠΑΟ και του Αρη. Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, πετούσαν πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. Προσήχθησαν τρία ακόμα άτομα, τα οποία ωστόσο αφέθηκαν ελεύθερα.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΥΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ακυρώθηκε απόφαση του υπ. Υγείας

Δεν ισχύει η παύση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, που είχε αναδειχθεί κατά τις εκλογές της 8ης Φεβρουαρίου. Το Συμβούλιο της Επικρατείας ακύρωσε χθες ως παράνομη σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας, με την οποία είχε επίσης, διοριστεί, διοικούσα επιτροπή και είχε οριστεί να διενεργηθούν νέες αρχαιρεσίες, εντός εξαμήνου. Το εξάμηνο που έληγε χθες παρατάθηκε με πρόσφατη απόφαση του υπουργού. Το ΣτΕ ακύρωσε την επίμαχη υπουργική απόφαση, καθώς έκρινε ότι «σύμφωνα με το Συνταγματικό και νομοθετικό πλαίσιο, ο υπουργός δεν έχει αρμοδιότητα να ελέγξει τη διαδικασία ανάδειξης και λειτουργίας του Π.Ι.Σ. και των άλλων Ιατρικών Συλλόγων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή