Ανακρίνονται τέσσερις για τρομοκρατική δραστηριότητα

Ανακρίνονται τέσσερις για τρομοκρατική δραστηριότητα

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άκρη του νήματος στο κουβάρι της τρομοκρατίας ενδέχεται να κρατούν από χθες οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Λίγες ώρες μετά την έκρηξη βόμβας στο διαμέρισμα των Λούκας Κατσέλη και Γεράσιμου Αρσένη, πραγματοποιήθηκαν έφοδοι σε σπίτια και προσαγωγές υπόπτων για τρομοκρατική δράση.

Αργά χθες το βράδυ, κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας πραγματοποίησε έφοδο σε σπίτι – στέκι στην οδό 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι, όπου εντοπίστηκαν, κατά τους αστυνομικούς, ευρήματα που παραπέμπουν σε τρομοκρατική δράση, ενώ προσήχθησαν τέσσερα άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία και ανακρίνονται.

Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι οι αστυνομικοί βρίσκονται στα ίχνη της οργάνωσης «Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς Αθήνας – Θεσσαλονίκης».

Πηγές της Αντιτρομοκρατικής, ωστόσο, δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο οι έρευνες να καταλήξουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας και τη σύλληψη των μελών της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή