Ομολόγησε ο αδερφός του

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οικογενειακή τραγωδία κρυβόταν πίσω από την άγρια δολοφονία 19χρονου στα Καμίνια, που αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης. Τις πρώτες πρωινές ώρες χθες παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά ο 22χρονος αδελφός του θύματος και ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος. Υποστήριξε ότι διαπληκτίστηκε με τον αδελφό του επειδή τον μείωσε ηθικά με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Προσπάθησε να θέσει τέλος στη ζωή του

Τον 19χρονο εντόπισαν οι γονείς του, οι οποίοι ταξίδεψαν εσπευσμένα στον Πειραιά από τις Σπέτσες όπου διαμένουν μόνιμα, επειδή αδυνατούσαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του. Μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας, η αστυνομία όπως και ο γονείς αναζητούσαν επί ώρες τον 22χρονο δίχως να βρουν τα ίχνη του.

Τελικά τον εντόπισε ο πατέρας του σε περιοχή του Πειραιά και μαζί παρουσιάστηκαν στις αρχές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη δολοφονία, ο 22χρονος παρέμεινε για μερικές ώρες στο διαμέρισμα της οδού Ολύνθου στα Καμίνια όπου κατοικούσε με τον αδελφό του. Εκεί, προσπάθησε να θέσει τέλος στη ζωή του. Φέρεται να επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του αλλά και να προκαλέσει ηλεκτροπληξία βγάζοντας τα καλώδια από τον πίνακα της ΔΕΗ που υπήρχε στο διαμέρισμα.

Μολονότι η αιτία του δράματος δεν κατέστη εφικτό να διευκρινιστεί πλήρως, πηγές της ΕΛ.ΑΣ απέδωσαν την αντίδραση του 22χρονου σε ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και τα οποία δεν είχαν διαγνωστεί. Χθες, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο συνήγορος της οικογένειας επρόκειτο να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον 22χρονο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή