Βανδαλισμοί σε σχολείο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλε η διεύθυνση του 52ου Γυμνασίου Κολωνού για τις φθορές που υπέστη το σχολείο κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου. Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου κ. Γιώργο Γκαρά, το βράδυ του Σαββάτου άγνωστοι μπήκαν στο κτίριο και προκάλεσαν φθορές, πέταξαν έξω και έκαψαν θρανία και καρέκλες.

Το πρωτοφανές περιστατικό βανδαλισμού προκάλεσε την αντίδραση της σχολικής κοινότητας, που ενημέρωσε την αστυνομία και υπέβαλε μήνυση. «Υπάρχει αναστάτωση στο σχολείο, καθώς εδώ και μέρες, μαθητές προσπαθούν να το θέσουν υπό κατάληψη. Διαπιστώσαμε τις φθορές την περασμένη Κυριακή. Δεν έχουμε στοιχεία για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης ή αν πρόκειται για μαθητή ή εξωσχολικό», ανέφερε στην «Κ» ο κ. Γκαράς.

«Δεν νομίζω να πρόκειται για μαθητές μας, καθώς δεν είχαμε ποτέ ξανά ανάλογα δείγματα με καταστροφές ή φασαρίες. Εχουμε τα προβλήματα που έχουν τα περισσότερα σχολεία της χώρας, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει ακραία περιστατικά. Εξάλλου, το συγκεκριμένο κτίριο στεγάζει μόνο το Γυμνάσιο, όπου τα παιδιά είναι σχετικά μικρής ηλικίας για να δημιουργούν τέτοια προβλήματα», επεσήμανε στην «Κ» η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του σχολείου κ. Αναστασία Ζηκάκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή