ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Στις 23 Αυγούστου 2010, ο πρόεδρος του ΔΣΑ κ. Δημήτριος Παξινός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Moawia Ahmed και τον αντιπρόεδρο Dr. Avtandil V. Mikaberidze του ελληνικού φόρουμ μεταναστών.

– Στις 2.9.2010, το προεδρείο του ΔΣΑ συναντήθηκε με τον πρόεδρο Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης Πρωτοδικείου Αθηνών κ. Ευστάθιο Νικόπουλο και συζήτησαν για τα υπάρχοντα προβλήματα ενόψει του νέου δικαστικού έτους (δικάσιμοι, αριθμός εκδικαζομένων υποθέσεων, κενά, ουρές κ.λπ.).

– Από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ενωσης Ελλήνων Δικονομολόγων σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου με θέμα: «Διαπλαστικές Αγωγές, Ενστάσεις και Αποφάσεις».

– Από 10.9.2010, στα γραφεία του ΔΣΑ θα διανέμεται φυλλάδιο με τα πρακτικά της εκδήλωσης «Η Δανειακή Σύμβαση μεταξύ Ελλάδας – Κρατών-μελών Ευρωζώνης και η Εθνική μας Κυριαρχία».

– Εγινε η εγκατάσταση της υποδομής (wi-fi) από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για ασύρματο internet στους δικηγόρους, στο Πρωτοδικείο και στους χώρους του κτιρίου του ΔΣΑ. Θα ακολουθήσει εγκατάσταση στους χώρους του Ειρηνοδικείου.

– Με την έναρξη του νέου Δικαστικού έτους ξεκίνησε και πάλι ο ορισμός των συμβούλων που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα δικαστήρια για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή