Εμπρησμοί… σε ένδειξη αλληλεγγύης

Εμπρησμοί… σε ένδειξη αλληλεγγύης

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμπρησμοί «συμπαράστασης» στους δύο συλληφθέντες για την υπόθεση των παγιδευμένων δεμάτων εκδηλώθηκαν χθες τα ξημερώματα. Στη Ν. Ιωνία, έπειτα από ανάφλεξη μηχανισμού (3.24 π. μ.) σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ καταστράφηκαν ολοσχερώς 8 οχήματα της επιχείρησης, ενώ τρία ακόμα σταθμευμένα αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Στην πρώτη περίπτωση στον χώρο στάθμευσης της ΔΕΗ βρέθηκε και περισυνελέγη μηχανισμός αποτελούμενος από πέντε γκαζάκια (το ένα δεν εξερράγη) και ένα μπετόνι με βενζίνη. Ο χώρος παρακολουθείται από κάμερα ασφαλείας, ενώ φυλάσσεται και από υπαλλήλους εταιρείας security. Το βίντεο παρέλαβαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση. Ωστόσο, πηγές της ΔΕΗ σημειώνουν ότι οι υπάλληλοι ασφαλείας δεν αντελήφθησαν τους εμπρηστές. Πιθανολογείται ότι οι δράστες μπήκαν στον χώρο από το πίσω μέρος της εγκατάστασης που εφάπτεται με πολυκατοικίες. Σε αύξηση των μέτρων ασφαλείας προσανατολίζεται η διοίκηση της επιχείρησης.

Στο κέντρο της Αθήνας πυρπολήθηκαν τρία αυτοκίνητα στις οδούς Χαριλάου Τρικούπη, Ερεσσού και Πλαπούτα. Τα περιστατικά απέχουν χρονικά μεταξύ τους λίγα λεπτά. Πιθανολογείται ότι οι δράστες πυρπόλησαν τα αυτοκίνητα αφού πρώτα τα περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό. Χθες αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο κείμενο στο οποίο αναφερόταν ότι το εμπρηστικό μπαράζ έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στους Παναγιώτη Αργυρό και Γεράσιμο Τσάκαλο, που κατηγορούνται για την υπόθεση των παγιδευμένων δεμάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή