Στο χειρουργείο σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος

Στο χειρουργείο σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση λίθου από την ουροδόχο κύστη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής, πρόκειται να υποβληθεί σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρχιεπίσκοπος το τελευταίο διάστημα αισθανόταν ενοχλήσεις, ενώ φέρεται να ταλαιπωρούνταν από ουρολοίμωξη. Συνεργάτες του εμφανίζονται να μην ανησυχούν και αφήνουν να εννοηθεί ότι ο κ. Ιερώνυμος «δεν θα χρειασθεί να παραμείνει για πολλές ημέρες στο νοσοκομείο».

Στο μεταξύ, χθες, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υποδέχθηκε στην Αρχιεπισκοπή τον Πριμάτο της Αγγλικανικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπο Καντουαρίας Ρόουαν Γουίλιαμς ο οποίος επισκέπτεται επισήμως την Εκκλησία της Ελλάδος. Ο κ. Ιερώνυμος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη συνεργασίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης. «Με τις δραστικές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, με την αλματώδη αύξηση της ανεργίας, με τη φοβερή ύφεση που έχει ενσκήψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, η πείνα και η ανέχεια όλο και περισσότερο χτυπούν συνεχώς και εκκωφαντικά τη δικιά μας πόρτα», είπε ο Αρχιεπίσκοπος, ενώ ο Αγγλικανός Πριμάτος σημείωσε ότι όσον αφορά την Εκκλησία «πρόκειται για ένα χώρο διακονίας και όχι εξουσίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή