ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Περίεργα σενάρια στην Τουρκία

Σενάρια κατασκοπείας με άρωμα οικονομικού πολέμου διακινούνται στην Τουρκία, όπου Ελληνας τραπεζικός υπάλληλος και η Τουρκάλα σύζυγός του φέρονται εμπλεκόμενοι σε δίκτυο συλλογής πληροφοριών για υπό ανάπτυξη τουρκικά στρατιωτικά προγράμματα στο Αιγαίο και διοχέτευσή τους στην ΕΥΠ. Από ελληνικής πλευράς διατυπώνεται πλήρης άγνοια, επισημαίνεται ότι ο τραπεζικός υπάλληλος δεν συνελήφθη ούτε κατηγορείται από τις τουρκικές αρχές για κάτι, ενώ η όλη υπόθεση χαρακτηρίζεται στημένη.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΠ

Τάσσονται υπέρ των αλλαγών

Υπέρ των αλλαγών στη διαδικασία επιλογής των εκπροσώπων των εργαζομένων στο υπηρεσιακό συμβούλιο της ΕΥΠ, που επιφέρει η τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Χρ. Παπουτσής, τάσσονται οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Υπηρεσία. Σε ανακοίνωσή τους στρέφονται μάλιστα εναντίον των βουλευτών κ. Θ. Νάκου και Ιω. Κοραντή, που άσκησαν κριτική στην ηγεσία του υπουργείου. «Απορούμε γιατί υποτιμά τους εργαζομένους στην ΕΥΠ ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και ο πρώην διοικητής της, τη στιγμή που πρέπει να έχουν πλήρη επίγνωση της χυδαίας κατάστασης που επικρατούσε στην υπηρεσία επί των ημερών τους». Ο κ. Παπουτσής απάντησε στους δύο βουλευτές της αντιπολίτευσης: «Δεν κάνουμε κάποια κομματική παρέμβαση. Επεμβαίνουμε αποκαθιστώντας αυτό που εσείς, χωρίς καμία εξήγηση, δημιουργήσατε. Στο υπηρεσιακό συμβούλιο των υπαλλήλων της ΕΥΠ μετέχουν δύο εκπρόσωποί τους που εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από το σύνολο των υπαλλήλων της ΕΥΠ».

ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ

Παράνομες έκρινε τις μπάρες το ΣτΕ

Παράνομη χαρακτήρισε την τοποθέτηση βυθιζόμενων μπαρών από τη βρετανική πρεσβεία στην οδό Πλουτάρχου, στο Κολωνάκι, το Συμβούλιο της Επικρατείας και την ακύρωσε, όπως και τη μείωση και μονοδρόμηση της οδού, διότι η άδεια δεν χορηγήθηκε από τα αρμόδια υπουργεία αλλά από τον Δήμο Αθηναίων.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Ενωση κόβει την πίτα για το 2011

Την πίτα για το 2011 κόβει αύριο στις 7 μ. μ. η Ενωση Εφημεριδοπωλών Πειραιά, στον Πολυχώρο «Απόλλων» (Ερμουπόλεως και Πηλίου 1, Καμίνια). Παράλληλα, θα τιμηθεί ο πρόεδρος της Ενωσης, Α. Δρακόπουλος, ενώ θα βραβευθούν τα παιδιά των μελών που διακρίθηκαν τη σχολική χρονιά 2009-2010.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

Διώκεται για κακούργημα

Για κακούργημα διώκεται η Τζούλια Αλεξανδράτου με απόφαση του εισαγγελέα του ΣΔΟΕ για τα DVD ερωτικού περιεχομένου, επειδή φέρεται ότι απέκρυψε την αμοιβή της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή