Δραματική έκκληση στις πολιτικές δυνάμεις

Δραματική έκκληση στις πολιτικές δυνάμεις

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δραματική έκκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να παραμερίσουν και να αναλάβουν «στο ακέραιο» τις ευθύνες τους, απευθύνουν με κείμενο που συνυπογράφουν με τίτλο «Τολμήστε» 32 άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών και εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας. Μεταξύ τους οι: Κική Δημουλά, Διονύσης Σαββόπουλος, Μένης Κουμανταρέας, Αλέκος Φασιανός, Απόστολος Δοξιάδης και Νίκος Αλιβιζάτος.

«Ο τόπος χρειάζεται μία ηγεσία ευθύνης και εθνικής ανασυγκρότησης που, σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, θα κάνει τα απαραίτητα για τη σωτηρία», υπογραμμίζουν και εκτιμούν ότι «η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και μόνο συντονισμένες ενέργειες, βασισμένες σε ένα νέο πνεύμα ομοψυχίας, μπορούν να αποτρέψουν πλέον την καταστροφή». Ακόμα οι 32 συνυπογράφοντες επισημαίνουν ότι «όσοι αγνοούν προκλητικά τα σημεία των καιρών και επιμένουν να επενδύουν στην κατάρρευση με οδηγό το προσωπικό ή το κομματικό συμφέρον, θα χρεωθούν στο ακέραιο την καταστροφή της χώρας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή