Τον νόμισαν ασφαλίτη και τον ξυλοκόπησαν

Τον νόμισαν ασφαλίτη και τον ξυλοκόπησαν

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυνήγι μαγισσών «πυροδοτεί» η παρατεταμένη φημολογία για διείσδυση… παρακρατικών στις τάξεις των «Αγανακτισμένων». Αργά το βράδυ της Κυριακής, περίπου 200 άτομα που μετείχαν στην ανοιχτή συνέλευση Συντάγματος κατεδίωξαν και ξυλοκόπησαν 53χρονο τον οποίο εικάζεται ότι πέρασαν για αστυνομικό της Ασφάλειας. Ο τελευταίος, ωστόσο, στην κατάθεσή του στο Α. Τ. Ακροπόλεως όπου μετέβη αμέσως μετά το συμβάν, υποστήριξε ότι μετέχει τον τελευταίο μήνα στις ανοιχτές συνελεύσεις της πλατείας και απέδωσε το περιστατικό σε διαφορετικές απόψεις και διαφωνίες που διατύπωνε δημόσια. Ερωτηθείς από τους αστυνομικούς σχετικά με την επαγγελματική ιδιότητά του, ο 53χρονος δήλωσε «ερευνητής δημοσίου θεάματος».

Τo συγκεκριμένο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 9.20 μ. μ. και χρειάστηκε η συνδρομή αστυνομικών για την απεγκλωβισμό του 53χρονου από τον κλοιό των 200 εξαγριωμένων διαδηλωτών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ. ΑΣ., ο 53χρονος κατευθύνθηκε καταδιωκόμενος στη συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης. Στο σημείο αυτό επενέβη η διμοιρία των ΜΑΤ που σταθμεύει στο υπ. Οικονομικών και κάνοντας χρήση δακρυγόνων, διέλυσε την ομάδα των 200 διαδηλωτών. Ο 53χρονος οδηγήθηκε αρχικά στο Α. Τ. Ακροπόλεως, όπου έδωσε κατάθεση και στη συνέχεια σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή