Με πολλαπλές μαχαιριές σκότωσαν νεαρό στην Κυψέλη

Με πολλαπλές μαχαιριές σκότωσαν νεαρό στην Κυψέλη

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αδιευκρίνιστο παρέμεινε χθες έως αργά το βράδυ το κίνητρο δολοφονίας 26χρονου, ξημερώματα Τετάρτης στην Κυψέλη. Το πτώμα του νεαρού εντόπισαν περίοικοι στη συμβολή των οδών Πόρου και Λέσβου, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι όπου διέμενε, σε πολυκατοικία της οδού Νάξου. Εφερε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι στο στήθος και τη γάμπα. Παρ’ ότι ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας δεν αφαίρεσαν χρήματα και προσωπικά έγγραφα από το θύμα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο κίνητρο της δολοφονίας να είναι η ληστεία.

Σύμφωνα με πηγή της Ασφάλειας, υπάρχει μαρτυρία περιοίκου ο οποίος κατέθεσε ότι της δολοφονίας προηγήθηκε διαπληκτισμός του θύματος με τον δολοφόνο του. Η ίδια πηγή υποστήριξε μιλώντας στην «Κ» ότι τα πρώτα στοιχεία της έρευνας κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι το θύμα δεν γνωριζόταν με τον δράστη, κάτι που, εάν ισχύει, απομακρύνει το ενδεχόμενο το κίνητρο της δολοφονίας να είναι προσωπικές διαφορές. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο 26χρονος ήταν άνεργος, ενώ είχε καταθέσει αίτηση για άδεια security. Ο πατέρας του 26χρονου εργάζεται ως ναυτικός και η μητέρα του κατάγεται από το Μεξικό. Είχε δύο ακόμα αδέλφια. Σε παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα σε ανακοπή καρδιάς απέδωσε ο ιατροδικαστής τον θάνατο 49χρονου στη Σπάρτη, το πτώμα του οποίου εντόπισαν διερχόμενοι σε πάρκο στην περιοχή «Μαγούλα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή