Δικογραφίες για 600 ιδιοκτήτες ταξί

Δικογραφίες για 600 ιδιοκτήτες ταξί

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξι δικογραφίες που αφορούν πάνω από 600 αριθμούς πινακίδων ταξί τα οποία συμμετείχαν στα μπλόκα που στήθηκαν από τις 17 Ιουνίου έως και χθες στο αεροδρόμιο, την Αττική Οδό και στα διόδια Αφιδνών, Μάνδρας και Ρουπακίου έχουν σχηματιστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία θα διενεργήσει προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι ιδιοκτήτες των ταξί και να κληθούν σε ανωμοτί εξηγήσεις.

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιω. Τέντες κινητοποίησε τις Εισαγγελίες χθες, μετά το έγγραφο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, που ζητούσε τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην πληγεί περαιτέρω ο τουρισμός της χώρας. Χθες, πάντως, οι αποκλεισμοί των αυτοκινητιστών είχαν κυρίως στόχο τα διόδια σε Αττική, Θεσσαλία και Χαλκιδική, όπου ανοίγοντας τις μπάρες επέτρεπαν την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων. Μεθαύριο, Δευτέρα θα συγκληθεί εκ νέου το κλαδικό σωματείο προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τη συνέχιση ή όχι της απεργίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή