Λίγοι απέκλεισαν κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας

Λίγοι απέκλεισαν κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ένοικοι των τριών μεγάλων ξενοδοχείων στην πλατεία Συντάγματος ξύπνησαν χθες το πρωί υπό τα συνθήματα συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ. Από τις 6.30 το πρωί, ομάδα διαδηλωτών είχε φτάσει έξω από τα ξενοδοχεία αποκλείοντας τις εισόδους, κρατώντας πανό, σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα από τα μεγάφωνα. Η συγκεκριμένη μορφή διαμαρτυρίας συνεχίστηκε περίπου μέχρι τις 10.30 π. μ., όταν οι διαδηλωτές ξεκίνησαν πορεία διαμαρτυρίας περνώντας από Πανεπιστημίου και Σταδίου και καταλήγοντας μπροστά στο κτίριο του υπουργείου Εργασίας όπου απαίτησαν συνάντηση με τον υπουργό.

Το μεσημέρι η Πατησίων, η Πανεπιστημίου και όλοι οι γύρω δρόμοι ήταν μπλοκαρισμένοι από την κίνηση εξαιτίας των περίπου 50 διαδηλωτών που παρέμειναν επί της Σταδίου.

«Δεν μας κάνει εντύπωση, ξέραμε ότι στην Ελλάδα γίνονται διαδηλώσεις και επεισόδια καθημερινά. Το βλέπαμε στην τηλεόραση. Για μας που περνάμε απλώς από εδώ δεν μας επηρεάζει σε κάτι, αλλά φαντάζομαι ότι για εκείνους που ζουν μέσα σε αυτά τα ξενοδοχεία δεν είναι και πολύ ευχάριστο» ανέφερε στην «Κ» η Κατρίν από τη Γαλλία, η οποία έτυχε να περνάει από την πλατεία Συντάγματος την ώρα της διαμαρτυρίας. Ολοι οι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία περίπου στις 12 το μεσημέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή