ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Παρέμβαση Τέντε για τις δημοσιεύσεις blogs

Να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννης Τέντες στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, καθώς τέσσερα blogs δημοσίευαν από το μεσημέρι εκτιμήσεις για τα «αποτελέσματα» με βάση τα exit polls. Ο κ. Τέντες σημειώνει ότι η ενέργεια αυτή συνιστά παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας που απαγορεύει κάθε δημοσιοποίηση οποιασδήποτε δημοσκόπησης 15 μέρες πριν από τις εκλογές και έως την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες οπότε και αναμένονται τα πρώτα επίσημα exit polls.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ Ι.Χ.

Είχε μέσα υλικά για βόμβα

Μπιτόνι με βενζίνη, σπίρτα και κεριά βρέθηκαν χθες το απόγευμα από άνδρες της ΕΛ. ΑΣ. μέσα σε κλεμμένο όχημα στου Ζωγράφου. Τα 3 λίτρα βενζίνης που βρέθηκαν καθώς και το υπόλοιπο υλικό εικάζεται ότι αποτελούσαν σύνεργα για την κατασκευή εμπρηστικού μηχανισμού. Το όχημα εντοπίστηκε από περιπολία ανδρών της ΕΛ. ΑΣ. οι οποίοι το εξέτασαν όταν διαπίστωσαν από τις πινακίδες κυκλοφορίας ότι πρόκειται για κλεμμένο Ι. Χ. Στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί οι οποίοι προχώρησαν σε έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος.

ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Προώθησαν 13 λαθρομετανάστες

Δύο Ιρακινοί και ένας Ιρανός συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη κατηγορούμενοι για την προώθηση 13 παράνομων μεταναστών στη χώρα. Από την έρευνα προέκυψε ότι για το φορτηγό, με το οποίο μεταφέρονταν οι μετανάστες, είχε δηλωθεί κλοπή την 1η Μαΐου στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης στην Αθήνα.

ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Εντοπίστηκε παράνομο καζίνο

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου θα οδηγηθούν τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου σε internet cafe της πόλης για διενέργεια τυχερών απαγορευμένων παιγνίων. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ανακάλυψαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος δύο κεντρικούς υπολογιστές (servers), στους οποίους ήταν διασυνδεδεμένα άλλα 38 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, στις οθόνες των οποίων εμφανίζονταν τυχερά απαγορευμένα παιχνίδια. Συνελήφθησαν η 41χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, ο 39χρονος υπάλληλος και δύο θαμώνες.

41ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ

Τύπωνε πλαστά χαρτονομίσματα

Ανδρας 41 ετών από τον Αγιο Νικόλαο Κρήτης βρέθηκε με τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου. Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ψηφιακός εκτυπωτής και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, με τα οποία τύπωνε τα πλαστά χαρτονομίσματα. Ο 41χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΝΑΣ

Αγρια συμπλοκή δύο αδελφών

Βίαιη κατάληξη είχε καβγάς μεταξύ δύο αδελφών νωρίς χθες το μεσημέρι στη χώρα Σφακίων του Δήμου Σφακίων στα Χανιά. Ο τσακωμός τους ήταν τόσο έντονος που ο ένας χτύπησε τον άλλο με Ι.Χ. αυτοκίνητο, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στα πόδια. Του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αστυνομικές αρχές, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΛΟΠΩΝ

Αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, δύο Ρουμάνοι ηλικίας 21 και 24 ετών, για απόπειρες κλοπών. Οι συλληφθέντες αποπειράθηκαν να κλέψουν τσαντάκια από δύο θύματα, όμως έγιναν αντιληπτοί και διέφυγαν. Συνελήφθησαν λίγο αργότερα, όταν αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες.

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Συλλήψεις για πλαστογραφία

Δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 41 και 39 ετών, συνελήφθησαν στα Καλάβρυτα για πλαστογραφία και αλλοίωσης στοιχείων κυκλοφορίας οχήματος. Ο 39χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καλαβρύτων να οδηγεί μοτοσικλέτα στην οποία είχε αποξυστεί ο αριθμός κινητήρα. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και ερευνάται αν αποτελεί αντικείμενο κλοπής.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Πυρπόλησαν ΑΤΜ

Το ΑΤΜ της Τράπεζας Κύπρου, στην οδό Αγίου Γεωργίου 30 στη Νέα Ιωνία, πυρπόλησαν άγνωστοι τα ξημερώματα. Περιέλουσαν το μηχάνημα με εύφλεκτο υγρό και του έβαλαν φωτιά, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή βλάβη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή