Οδηγός χωρίς δίπλωμα χτύπησε μητέρα και δύο παιδιά

Οδηγός χωρίς δίπλωμα χτύπησε μητέρα και δύο παιδιά

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν διέθετε δίπλωμα και ασφάλεια ο 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που χθες το πρωί παρέσυρε με τη μηχανή του και τραυμάτισε σοβαρά μια μητέρα και τα δίδυμα παιδιά της ηλικίας μόλις 7 ετών, στο κέντρο της Αθήνας. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας εγκατέλειψε τα θύματά του στο σημείο του ατυχήματος, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Τροχαίας Αθηνών που τον αναζητούσαν στο σπίτι του πατέρα του, στην οδό Κοδριγκτώνος.

Το 7χρονο αγόρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, φέρει «πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου καθώς επίσης πολλαπλά τραύματα προσώπου και στοματικής κοιλότητος. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή».

Καλύτερα είναι τα δεδομένα για την 7χρονη δίδυμη αδελφή του καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου «οι αξονικές τομογραφίες εγκεφάλου, αυχένος και κοιλιακής χώρας δεν κατέδειξαν σημαντικά παθολογικά ευρήματα». Εκτός κινδύνου αλλά με βαριά τραύματα νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» η Πολωνή μητέρα τους. «Είναι σε βαριά κλινική κατάσταση, φαίνεται ότι δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής» αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη χθες. Το τροχαίο συνέβη χθες, λίγο μετά τις 9 π.μ. στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 21χρονος μόνιμος υπαξιωματικός που υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις του Π.Ν. οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα επί της οδού Πατησίων και μάλιστα λίγα λεπτά νωρίτερα φέρεται (σύμφωνα με αυτόπτες) να είχε συγκρουστεί με ποδηλάτη, δίχως πάντως να τον τραυματίσει και στη συνέχεια διέφυγε αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Μετά το τροχαίο ετράπη σε φυγή, ενώ εγκατέλειψε στο σημείο τη μοτοσικλέτα. Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο ο 21χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν μεταβεί στο σπίτι του πατέρα του, στην οδό Κοδριγκτώνος. Υπεβλήθη σε εξετάσεις αίματος και ούρων. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες εβδομάδες. Η δικογραφία που σχημάτισε η Τροχαία Αθηνών διαβιβάστηκε στο Ναυτοδικείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή