Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 64χρονης οδοντιάτρου στη Λαμία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 64χρονης οδοντιάτρου στη Λαμία

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο οδηγοί φορτηγών, ηλικίας 58 και 31 ετών, είναι οι δολοφόνοι της 64χρονης οδοντιάτρου της Λαμίας, τον Ιούλιο του 2011. Ο 31χρονος συνελήφθη την Τρίτη στα Τρίκαλα και φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του στη δολοφονία. Ο 58χρονος συνεργός του βρίσκεται, κατά πληροφορίες, έγκλειστος στις φυλακές του Πρίντεζι κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο τσιγάρων. Σε βάρος του εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Κίνητρό τους ήταν η ληστεία. Οι δράστες γνώριζαν ότι η 64χρονη είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια και την προσέγγισαν στο μοναστήρι της Αντίνιτσας, που επισκεπτόταν τακτικά η άτυχη γυναίκα. Η σχέση της με το μοναστήρι είχε μάλιστα τροφοδοτήσει σενάρια ότι ο θάνατός της συνδεόταν με τη δράση παραθρησκευτικών οργανώσεων! Τα ίχνη της χάθηκαν στις αρχές Ιουλίου 2011. Την εξαφάνισή της κατήγγειλε η κόρη της στο Α.Τ. Καμένων Βούρλων, στις 7/7/2011. Δέκα μέρες αργότερα, ιδιώτης ενημέρωσε τις αρχές ότι σε δασική περιοχή στο 15ο χλμ. της παλαιάς Ε.Ο. Λαμίας – Λάρισας υπήρχε ανθρώπινο κρανίο. Αστυνομικοί βρήκαν τα υπόλοιπα οστά και υπολείμματα γυναικείων ρούχων. Από την ανάλυση DNA διαπιστώθηκε ότι ανήκαν στην ίδια.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λαμίας, στο μοναστήρι πληροφορήθηκαν ότι τη γυναίκα είχαν προσεγγίσει το βράδυ της 3ης Ιουλίου οι δύο άνδρες. Το πρωί της επομένης η οδοντίατρος αποχώρησε και κατά τη διαδρομή συνάντησε τους δύο άνδρες, που προφασίστηκαν βλάβη στο Ι.Χ. τους, την παγίδευσαν, τη στραγγάλισαν για να τη ληστέψουν και μετέφεραν το πτώμα της στο δάσος. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Από το κινητό της έστειλαν μήνυμα σε συγγενή της ότι θα απουσίαζε για λίγο από την πόλη.

– Αργά χθες το βράδυ εξιχνιάστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και η δολοφονία 65χρονης στο σπίτι της στη Φιλοθέη. Ως δράστης φέρεται νεαρός Γεωργιανός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή