«Μπαϊράκι» βίας στην Κόρινθο

«Μπαϊράκι» βίας στην Κόρινθο

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μετωπική σύγκρουση μεταξύ της δημοτικής αρχής της Κορίνθου και της κυβέρνησης εξελίχθηκε η προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας χθες να μεταφέρει σε στρατόπεδο στα όρια της πόλης περίπου 100 παράνομους μετανάστες. Εξω από το στρατόπεδο είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία εμπόδιζαν για ώρες την έξοδο των αλλοδαπών από τις κλούβες. Είχε προηγηθεί, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η μεταφορά στο στρατόπεδο 300 παράνομων μεταναστών.

Ο δήμαρχος της πόλης Αλέξανδρος Πνευματικός διέκοψε την υδροδότηση του στρατοπέδου και απαγόρευσε την αποκομιδή απορριμμάτων, ως αντίδραση στα σχέδια της πολιτείας. «Είμαστε σε πόλεμο. Θα βρουν μια κοινωνία απέναντί τους. Ο πόλεμος ξεκίνησε και θα κλιμακωθεί» προανήγγειλε ο κ. Πνευματικός. Η λογική «έξω οι μετανάστες» αλλά και «μακριά από την αυλή μας» πρυτάνευσε για άλλη μια φορά, ανοίγοντας ένα νέο μέτωπο βίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή