ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τη 16η Αυγούστου ο ΔΣΑ έθεσε σε εφαρμογή την υπηρεσία ενημέρωσης των δικηγόρων για την έκδοση αποφάσεων αρμοδιότητας του Πρωτοδικείου Αθηνών, μέσω αποστολής γραπτού μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο. Η εν λόγω υπηρεσία αναμένεται σύντομα να επεκταθεί και σε υποθέσεις αρμοδιότητας και των υπόλοιπων δικαστηρίων της Αθήνας.

– Ο ΔΣΑ προμηθεύτηκε πρόσφατα -με δικές του δαπάνες- σύγχρονες κλιματιστικές μονάδες και μηχανήματα και μερίμνησε για την τοποθέτησή τους στους χώρους των κτιρίων 5 (ισόγειο, 1ος και 2ος όροφος) και 4 (2ος όροφος, στις αίθουσες όπου λαμβάνει χώρα συζήτηση υποθέσεων) της πρώην Σχολής Ευελπίδων (Πρωτοδικείο Αθηνών), σε μια προσπάθεια να καταστεί ανεκτή, βιώσιμη και αξιοπρεπής η άσκηση των καθηκόντων των συναδέλφων και των πολιτών – διαδίκων εν μέσω θέρους και η υπέρβαση των καιρικών αντιξοοτήτων, γεγονός για το οποίο δέχθηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αντώνη Ρουπακιώτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή