Αγρια δολοφονία 12χρονου Ρομά, στο Βλυχό Μεγάρων

Αγρια δολοφονία 12χρονου Ρομά, στο Βλυχό Μεγάρων

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τις καταθέσεις προσώπων από το συγγενικό και το φιλικό περιβάλλον ξεκίνησαν οι έρευνες για τη διαλεύκανση της άγριας δολοφονίας 12χρονου παιδιού, το σώμα του οποίου βρέθηκε χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Βλυχού Μεγάρων.

Ο ανήλικος Ρομά έφερε πολλαπλά τραύματα στο στομάχι και τον λαιμό του από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι. Το θύμα διέμενε στην περιοχή και πριν από λίγες ημέρες είχε έρθει στον καταυλισμό Τσιγγάνων για να μείνει λίγες μέρες με τα ξαδέρφια του, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων στους αστυνομικούς. Το προηγούμενο βράδυ έφυγε για να πάει βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ, ενώ μετά λίγες ώρες το σώμα του εντοπίστηκε λίγα μέτρα από τον καταυλισμό. Ακόμα και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί ρίγησαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. «Ο δράστης φαίνεται να εξάντλησε όλο το μίσος του. Δείχνει μπερδεμένη υπόθεση», σχολίασε επί του θέματος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Η Αστυνομία προσπαθεί να βρει τα κίνητρα και να ταυτοποιήσει το όπλο της δολοφονίας, ξεκινώντας από τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τον ανήλικο, την οικογένειά του καθώς και τυχόν αντιδικίες που μπορεί να είχαν κατά το παρελθόν με άλλους Τσιγγάνους.

Το ενδεχόμενο ο δράστης να μην είναι κάτοικος του καταυλισμού εξετάζεται επίσης, ωστόσο δεν θεωρείται πολύ πιθανό. Χθες, από το πρωί δεκάδες Ρομά από τον καταυλισμό είχαν προσέλθει στη ΓΑΔΑ, άλλοι για να καταθέσουν άλλοι για να δηλώσουν την οργή τους για τη δολοφονία του παιδιού. «Οι πληροφορίες που παίρνουμε μέχρι τώρα είναι συγκεχυμένες», δήλωσε η ίδια πηγή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή