Στον ανακριτή για το Πέραμα

Στον ανακριτή για το Πέραμα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Ε΄ ανακριτή Πειραιά παρουσιάστηκαν σήμερα τα δύο από τα τέσσερα άτομα που έχουν αναγνωρισθεί από τα μέλη του ΚΚΕ και του Συνδικάτου Μετάλλου, ότι μετείχαν στην επίθεση με λοστούς και καδρόνια, στο Πέραμα στις 12 Σεπτεμβρίου. Οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν, παρουσία των δικηγόρων τους, στις 11 Οκτωβρίου. Ο τρίτος, που εμπλέκεται στην υπόθεση, είναι ο 34χρονος «πυρηνάρχης» της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, Αν. Π., για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον Αρειο Πάγο από το περασμένο Σάββατο και παραδόθηκε προχθές στις αστυνομικές αρχές.

Το τέταρτο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση δεν είχε εμφανισθεί έως τις 10 χθες το πρωί στις δικαστικές αρχές Πειραιά. Στην περίπτωση που δεν παρουσιασθεί αυτοβούλως, καθώς του έχει επιδοθεί κλήση σε απολογία, αναμένεται να εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με τις συμπληρωματικές καταθέσεις των εννέα θυμάτων, μεταξύ των οποίων και του προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρη Πουλικόγιαννη, στην επίθεση εναντίον τους συμμετείχαν περίπου 50 άτομα που φορούσαν διακριτικά της Χ.Α., κρατούσαν λοστούς και καδρόνια, άρχισαν να ρωτούν ποιος είναι ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν, φωνάζοντας: «Αυτά που ξέρατε μέχρι τώρα στη Ζώνη να τα ξεχάσετε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή