Πέντε συλλήψεις για τη διπλή δολοφονία πατέρα και γιου στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συλλήψεις για τη διπλή δολοφονία πατέρα και γιου στη Θεσσαλονίκη

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε άτομα συνελήφθησαν συνολικά για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας του 64χρονου πατέρα και του 32χρονου γιου του, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, εκτός από τον δράστη της διπλής δολοφονίας ηλικίας 61 ετών συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις άνδρες, δύο 24χρονοι, ένας 28χρονος και ένας 33χρονος, κατηγορούμενοι για το αδίκημα της συμπλοκής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, τα δύο θύματα μαζί με τους τέσσερις νεαρούς συλληφθέντες πήγαν έξω από το σπίτι του δράστη για να λύσουν προσωπικές τους διαφορές. Ακολούθησαν έντονοι διαπληκτισμοί, ενώ στη σύζυγο του δράστη και στον ανήλικο γιο τους ασκήθηκε σωματική βία από τους παραπάνω. Τότε ο δράστης πήρε την κυνηγετική καραμπίνα μέσα από το σπίτι του και πυροβόλησε τον 64χρονο και τον 32χρονο γιο του, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάλυκες, ενώ σε έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 64χρονου θύματος εντοπίστηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από τις αστυνομικές αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή