Σύλληψη 44χρονου και 33χρονης για την “απάτη του εφοριακού”

Σύλληψη 44χρονου και 33χρονης για την “απάτη του εφοριακού”

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κοινότητα της Αιγιάλειας συνελήφθησαν ένας 44χρονος Έλληνας και μία 33χρονη -υπήκοος Ρουμανίας- οι οποίοι φέρονται ότι αντιποιήθηκαν τους εφοριακούς προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από ηλικιωμένη. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 44χρονος και η 33χρονη επιχείρησαν να εξαπατήσουν μια 67χρονη στην κοινότητα Αμπελόκηποι, καθώς της συστήθηκαν ως εφοριακοί και της ζήτησαν να τους δώσει 600 ευρώ, προκειμένου, δήθεν, να πάρει πίσω χρήματα από την εκκαθάριση της φορολογικής της δήλωσης.

Όμως οι φερόμενοι ως δράστες έγιναν αντιληπτοί από συγγενικά πρόσωπα της 67χρονης, τα οποία ειδοποίησαν την αστυνομία. Άνδρες του τμήματος Ακράτας κατάφεραν να εντοπίσουν στην Αιγείρα το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν προσέκρουσαν στη γέφυρα του ποταμού Κριού. Στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια, αλλά τελικά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καλαβρύτων, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών για εμπλοκή των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα. 

Ας σημειωθεί, ότι σε βάρος του 44χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία, από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ως μέλους εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε ηλικιωμένους, στην Αττική, καθώς και σε διάφορες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και της Κρήτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή