Ηλεκτρονική παρακολούθηση καλής λειτουργίας των Λιμενικών Αρχών

Ηλεκτρονική παρακολούθηση καλής λειτουργίας των Λιμενικών Αρχών

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέθηκε σε εφαρμογή η «Ηλεκτρονική παρακολούθηση καλής λειτουργίας και εσωτερικού ελέγχου των Λιμενικών Αρχών» της χώρας, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των λιμενικών Αρχών.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, έχει προτεραιότητα τον εκσυγχρονισμό και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του για την εξυπηρέτηση του πολίτη και προχωρά στην υλοποίηση μεταρρυθμίσεων που υπηρετούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Στόχος της μεταρρύθμισης είναι η εξάλειψη γραφειοκρατικών διαδικασιών που μειώνουν τη παραγωγικότητα του ανθρώπινου δυναμικού και η αντιμετώπιση με ενιαίο τρόπο των θεμάτων οργάνωσης, λειτουργίας και διαδικασιών αυτοελέγχου.

Στην Ηλεκτρονική Εφαρμογή καταχωρούνται όλα τα προς επίλυση θέματα των λιμενικών Αρχών, καταγράφονται οι ανάγκες τους και παρέχεται στους χρήστες της, αλλά και στην ηγεσία του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, η δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης της αντιμετώπισής τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή