Σοβαρά προβλήματα στην Αττική από τη χθεσινή νεροποντή

Σοβαρά προβλήματα στην Αττική από τη χθεσινή νεροποντή

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά προβλήματα σημειώθηκαν στην Αττική από τη δυνατή νεροποντή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο Χολαργό οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα στο ύψος του Μετρό και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Προβλήματα σημειώθηκαν και στη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα, τον Βύρωνα, τον Πειραιά, την Αγία Παρασκευή, τη Δάφνη, το Νέο Κόσμο και το Καλαμάκι.

Η πυροσβεστική δέχθηκε περισσότερες από 150 κλήσεις για άντληση υδάτων και κοπές δέντρων ενώ 45 πυροσβέστες με 18 συνεργεία έχουν επέμβει ήδη σε δεκάδες περιπτώσεις. Στην Καισαριανή ένας μαντρότοιχος 40 μέτρων του Ιερού Ναού των Τριων Ιεραρχών κατέρρευσε και καταπλάκωσε 7 αυτοκίνητα και 2 μοτοσικλέτες χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

H Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και κυρίως στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές στα βόρεια.

Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί όλο το Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Αττική

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες, τη νύχτα πιθανώς ισχυρές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά νεφώσεις και βαθμιαία βροχές και μετά το μεσημέρι πιθανώς καταιγίδες. Χιόνια στα γύρω ορεινά κυρίως από τις βραδινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ

Θερμοκρασία: από 8 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Κυριακή

Nεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα ανατολικά και τα νότια. Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα ισχυρές θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά, στα ημιορεινά της κεντρικής χωράς αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα βόρεια. Γρήγορη βελτίωση του καιρού στα βορειοδυτικά. Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα νότιοι, νοτιοδυτικοί 5 me 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς, βορειοδυτικούς και θα ασθενήσουν.

Θερμοκρασία: σε πτώση που θα γίνει ιδιαιτέρα αισθητή στα κεντρικά και βόρεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή