Εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Διοικητική Μεταρρύθμιση εν μέσω κρίσης» είναι το αντικείμενο εκδήλωσης που οργανώνει το Ελληνικό Ιδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) με κύριο ομιλητή τον κ. Αντώνη Μανιτάκη, ομότιμο καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Θα τοποθετηθούν επίσης οι: Αντώνης Μακρυδημήτρης, καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Καλλιόπη Σπανού, Συνήγορος του Πολίτη, Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, αναπληρωτής καθηγητής Περιφερειακής Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Παναγιώτης Πικραμμένος, πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος επί τιμή του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στο Αμφιθέταρο του Μεγάρου Διοικητού Θεόδωρου Β. Καρατζά της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Αιόλου 82-84.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή